top of page
Избранное

Відбувся приїзд викладачів з Ізраїлю.

З 11 по 15 листопада в нашому інституті пройшла сесія для івритомовних викладачів єврейських шкіл СНД, за спеціальностями: Початкова освіта та психологія. Крім викладачів інституту, в якості лекторів за програмою академічної мобільності, були запрошені провідні викладачі Ізраїлю.

Двора Шена - магістр і викладач англійської мови державного університету імені Бар-Ілана (г.Рамат-Ган Ізраїль), провела лекцію з педагогіки в режимі он-лайн.

Зів Корен - випускник педагогічного Ізраїльського інституту, займається питанням виховання дітей та підлітків з девіантною поведінкою, володар ступеня по соціології.

Доктор Моше Лейба, лектор і дослідник, володар третього ступеня в галузі освіти Тель-Авівського університету, фахівець з використання комп'ютерної технології у викладанні природничих наук, навчанні та оцінюванні.

Як завжди до обговоренняреалізації освітніх програм долучили НПП інституту. Обмін досвідомдозволяє зробити викладанняі навчання в Інституті сучасним і відповідним до європейських стандартів якості освіти.

bottom of page